""

Depremzedelere ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 19:55

Depremzedelere ziyaret

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte depremde evlerini kaybederek Yozgat’a gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Depremzedelere ziyaret
Son Güncelleme :

17 Şubat 2023 - 17:08

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrasında evlerini kaybeden, yaralı olarak kurtulup Yozgat’a gelen depremzedeleri AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kaldıkları yerlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yozgat Şehir Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeler ile Diyanet Eğitim Merkezi ve KYK Yurtlarında kalan depremzedeleri Ziyaret eden İl Başkanı Başer, ‘’Ülkemizde yaşanan yüzyılın en büyük afeti sonrası ilimize gelen depremzede ailelerimizi ziyaret ettik, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Her zaman yanlarında olacağız ve bu yaraları birlikte saracağız inşallah’’ dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.