""

Dereceye giren Tekvandocular ödüllendirildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:39

Dereceye giren Tekvandocular ödüllendirildi

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gençler Türkiye Şampiyonası’nda ve Balkanlar Tekvando Şampiyonası’nda dereceye giren Sorgun Belediye Spor Tekvando Kulübü sporcularını ödüllendirdi.

Dereceye giren Tekvandocular ödüllendirildi
Son Güncelleme :

11 Kasım 2016 - 7:00

Ödül töreninde sporcuların başarılarını anlatan Sorgun Belediye Spor Tekvando Kulüp Antrenörü Ahmet Turan Dinçer, “Sorgun Belediye Spor Tekvando takımı olarak bu sene Gençler Türkiye Şampiyonasında Samed Muhammed Duygulu isimli sporcumuz yaptığı 6 maç sonunda rakiplerini eleyip Türkiye İkincisi olarak Gümüş madalya kazanmıştır. Yine Bulgaristan da yapılan Balkan Tekvando Şampiyonasında bayanlar 42 kiloda Milli Takımımız adına yarışan Beydanur Demirbilek finale kadar yükselerek ikinci olmayı başarıp gümüş madalya almıştır.” dedi. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise Sorgun Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine ve sporcularına imkânları doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek sporcu ve antrenörlerini tebrike ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Şimşek derece yapan sporcuları ödüllendirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.