""

Dereli’den, 9 taşınmazın satışa çıkarılmasına tepki « Yeniufuk Gazetesi

12 Mayıs 2024 - 00:24

Dereli’den, 9 taşınmazın satışa çıkarılmasına tepki

Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, Yerköy Belediye Başkanlığı tarafından belediyeye ait 9 taşınmazın satışa çıkarmasına tepki gösterdi.

Dereli’den, 9 taşınmazın  satışa çıkarılmasına tepki
Son Güncelleme :

21 Haziran 2022 - 16:56

Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, Yerköy Belediye Başkanlığı tarafından belediyeye ait 9 taşınmazın satışa çıkarmasına tepki gösterdi.
İlçe Başkanı Hacı Dereli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Yerköy Belediyesi 9 adet taşınmazın satışı için 21 Haziran salı günü için belediye meclisinden satış için izin isteyecektir. Aralarında belediye mezbahanesi, hayvan pazarı, belediye sosyal konutları vs olduğu 9 adet taşınmaz yaklaşık 45 milyon bedelle ihale ile satılacaktır. Lakin bu taşınmazlar kimlere satılacak ve elde edilen gelir ile ne yapılacağı belirtilmemiştir.
Buradan Ak Parti Belediye Meclisi grup başkanı olarak sizler vasıtasıyla soruyoruz.
1)Bu taşınmazlar kimlere satılacak. 2) Elde edilen gelir nereye harcanacaktır.
3) Belediye meclisinden onay alınmadan ihale ilanına çıkılması hukuka aykırı mıdır? Hukuka uygun mudur? Bu neyin acelesidir? Bu taşınmazlar Yerköy’ümüzün uzun ortak değerlerdir. Babadan miras kalmış gibi nereye harcanacağı kamuoyuna açıklanmadan satılmasına Ak parti meclis grubu olarak hayır diyeceğimizi belirtip taktiri kamuoyuna bırakıyoruz ve siz kıymetli hemşehrilerimize de bu taşınmazların akıbetini sorgulamaya, takipçi olmaya davet ediyoruz.” Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.