""

Derik Kaymakamlığına Kafkas, atandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:07

Derik Kaymakamlığına Kafkas, atandı

PKK’lı teröristlerin çalışma masasının altına bombalı bidon yerleştirerek şehit ettikleri Mardin’in Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’in yerine 2012- 2013 yıllarında Yozgat’ın Aydıncık İlçesinde görev yapan Kaymakam Hakan Kafkas atandı.

Derik Kaymakamlığına Kafkas, atandı
Son Güncelleme :

21 Kasım 2016 - 7:00

PKK’lı teröristlerce 11 Kasım’da Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’e yönelik el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlenmiş, aralarında Safitürk’ün de bulunduğu 3 kişi yaralanmıştı. Kaymakam Safitürk, kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Gaziantep’te sevk edilmiş ancak bütün çabalara kurtarılamamıştı.
Derik Belediye Başkan Vekilliği görevini de yürüteceği öğrenilen Kafkas, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Talebim doğrultusunda Mardin Derik ilçesine atandım..Teröre İnad Zeytin Projelerine devam… Ruhun Şadolsun Safitürk”
Hakan Kafkas kimdir?
1982 yılında Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Üzümlü de muhtelif okullar da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Gelir İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Vergi Dairesinde Gelir Uzman Yardımcılığı ve Ankara Vergi Denetmenleri Büro Başkanlığında Vergi Denetmenliği görevlerinde bulundu. 2009 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakam Adayı olarak Erzincan iline atandı. Teftiş stajını Konya’da ve Kaymakam Refikliği stajını Bursa’nın Yenişehir İlçesi’nde tamamladıktan sonra Amerika ‘da bir yıl süre ile İngilizce eğitimi aldı. 2012 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 96. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarıyla tamamlayarak Yozgat ilinin Aydıncık ilçesine atandı. 19.08.2013 tarihinde 2013/463 sayılı kararname ile Doğanşar Kaymakamı olarak atanan Hakan Kafkas, 28 Haziran 2015 tarihli İçişleri Bakanlığı’nın Mülki kararnamesiyle 1. Dereceli Gümüşhane ili Torul ilçesi Kaymakamı olarak atandı.
Torul ilçesi yeni kaymakamı Hakan Kafkas, evli ve bir çocuk babasıdır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.