""

Dernekler federasyonlarından Vali Yurtnaç’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 22:32

Dernekler federasyonlarından Vali Yurtnaç’a ziyaret

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, Ankara Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Kemal Yurtnaç’ı makamında ziyaret etti.

Dernekler federasyonlarından Vali Yurtnaç’a ziyaret
Son Güncelleme :

18 Şubat 2017 - 7:00

Ziyarette, Yozgat’ın gelişimi, istihdamın artırılması, yatırım yapılması, iş adamlarının Yozgat’a neler yapabileceği, tersine göç gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.
Vali Kemal Yurtnaç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yozgat’ın gelişimi için iş adamları, dernek ve federasyonlar ile sürekli irtibat halinde olacaklarını söyledi.
İrtibat halinde olunan iş adamlarını Yozgat’a davet edeceklerini belirten Vali Yurtnaç, Yozgat’ın potansiyelinin yüksek olduğunu ve bu potansiyeli ortaya çıkarmak için çaba göstereceklerini, ilimize yapılacak yatırımların alt yapısının oluşmaya başladığını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.