""

Derneklere beyanname hatırlatması « Yeniufuk Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 00:04

Derneklere beyanname hatırlatması

Yozgat İl Sivil Tolumla İlişkiler Müdürü Hakkı Yurtlu, ilde faaliyet gösteren derneklerin yönetim kurulu başkanlarına önemli bir hatırlatmada bulundu.

Derneklere  beyanname hatırlatması
Son Güncelleme :

17 Nisan 2024 - 17:06

Yozgat İl Sivil Tolumla İlişkiler Müdürü Hakkı Yurtlu, her takvim yılının ilk dört ayı içinde bir önceki yıla ait Dernek Beyannamelerini mülki idare amirliğine verme zorunluluğuna dikkat çekti.
Yurtlu, beyanname verme süresinin 30 Nisan 2024 günü mesai bitimi itibarıyla sona ereceğini belirtti. Bu tarihe kadar dernek yöneticilerinin beyannamelerini mülki idare amirliğine teslim etmeleri gerektiğini hatırlattı.
Yurtlu, ayrıca, Dernekler Bilgi Sistemi (DERBİS) üzerinden elektronik ortamda bildirilen beyannamelerin, kağıt ortamında bildirilenlerle hukuki açıdan herhangi bir farklılık taşımadığını vurguladı. Bu nedenle, elektronik ortamda doldurulan ve onaylanan beyannamelerin, dernek tarafından verilmiş beyannameler olarak kabul edileceğini belirtti./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.