""

Destici, Adana’daki terör saldırısını kınadı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:39

Destici, Adana’daki terör saldırısını kınadı

Yozgat’ta düzenlediği basın toplantısında konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Adana’da gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Destici, Adana’daki  terör saldırısını kınadı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2016 - 7:00

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bir dizi etkinlik için Yozgat’a geldi. Burada parti teşkilatı ile bir araya gelen Genel Başkan Destici, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Düzenlenen programa BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, İl Başkanı Kemal Korkmaz ve partililer katıldı.
Adana’da Valilik otoparkında meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği 33 kişinin de yaralandığı patlama hakkında açıklamalarda bulunan Genel Başkan Destici, “Ülkemiz çok zor günlerden ve süreçlerden geçiyor.
Milletçe sevgiye, barışa, kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Hain, katil PKK sürüsü, ülkemiz içerisindeki terör eylemlerine devam ediyor. Bu sabahta Adana’da gerçekleştirilen terör saldırısında 2 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini, şehit olduğunu 30’a yakın vatandaşımızın da yaralandığını öğrendik. Bu katiller sürüsünün yaptığı hain ve kalleş terör eylemlerini ve bunları yapanları Yozgat’tan lanetliyorum. Hayatını kaybeden şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bütün arzumuz isteğimiz bu eylemlerin son olması” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.