""

Diva Sen’den Emniyet Müdürü Çengeloğlu’na anlamlı ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:27

Diva Sen’den Emniyet Müdürü Çengeloğlu’na anlamlı ziyaret

Diva Sen Yozgat Şube Başkanı Osman Taşçı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’na Beşiktaş’ta terör saldırısında şehit olan polisler için baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

Diva Sen’den Emniyet Müdürü  Çengeloğlu’na anlamlı ziyaret
Son Güncelleme :

15 Aralık 2016 - 7:00

Diva Sen Yozgat Şube Başkanı Taşçı, ziyarette 10 Aralık Beşiktaş’taki terör saldırısında ve tüm şehitler için dua okudu.
Taşçı,”Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İç ve dış güçler ve bunlara destek olan hainler birliğimizi huzurumuzu bozmak için ellerinden gelen bütün çaba ve gayreti gösteriyor.
Bizler, polis ve askerimizin bu vatan haini bölücülerin üstesinden geleceğini biliyoruz. Her zaman polisimizin ve askerimizin yanında ve onların duacısı olacağız.
Bu vesile ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş’ta hain terör saldırısında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimiz ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine, ülkemize ve emniyet teşkilatımıza baş sağlığı diliyoruz.”dedi.
Yozgat Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’da ziyaretlerinden dolayı Diva Sen Yozgat Şube Başkanı Osman Taşçı’ya ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Çengeloğlu, Türkiye Cumhuriyet Devletinin büyük bir devlet olduğunu belirterek, PKK, PYD ve FETÖ gibi örgütlerin asla hain emellerine ulaşamayacağını ve kökünün kazınacağını vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.