""

Diyanet İşleri Daire Başkanı Duyar yapımı devam eden yatırımları inceledi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 11:36

Diyanet İşleri Daire Başkanı Duyar yapımı devam eden yatırımları inceledi

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Dursun Duyar, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı bünyesinde Yozgat’a yapılması planan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Diyanet İşleri Daire Başkanı Duyar yapımı devam eden yatırımları inceledi
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2017 - 7:00

Yapımı devam eden Yozgat Eğitim Merkezi ve Alay Komutanlığı yerleşkesinde Şehitler Camii İnşaatını gezen daire başkanı Duyar, İl Müftüsü Salih Sezik’e Müftülük hizmetlerinde gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
İl Müftülüğünü de ziyaret eden Duyar başta Yozgat’ın Din ve Eğitim Hizmetine büyük katkılar sağlayacak olan inşaası planlanıp fizibilite çalışmaları gerçekleştirilen 100 Yataklı Kur’an Kursu projesi ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi tarafından açılması planan öğrenci yurdu ile Bölge Yatılı Kur’an Kursunun Proje İmam Hatip Lisesi (Hafızlık Okulu)’ na çevirilmesi hakkında İl Müftüsü Salih Sezik ile fikir alışverişinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.