""

Doğalgaz çalışmaları başladı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:28

Doğalgaz çalışmaları başladı

Sarıkaya’da ev ve iş yerlerine doğalgaz bağlama çalışmaları başladı.

Doğalgaz çalışmaları başladı
Son Güncelleme :

29 Nisan 2017 - 7:00

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı açıklamada, bu yıl sonuna kadar yaklaşık 2 bin aboneye gaz vermeyi hedeflediklerini söyledi.
Uzun bir çalışmanın ardından ilçeye nihayet doğalgazı getirdiklerini ifade eden Açıkel, “İlk olaraktan ilçe merkezimizdeki abonelere hat bağlama çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki günlerde de Boru Hatları Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından ana hat çalışmaları başlayacak. İnşallah kasım, aralık aylarında vatandaşlarımıza doğalgaz hizmeti verilecek.” dedi.
İlçede ilk olarak Karşıyaka, İstiklal, Cumhuriyet, Kaplıca ve Bahçelievler mahallelerinin bir kısmına planlamalar doğrultusunda doğalgaz hizmeti verileceğini aktaran Açıkel, şunları kaydetti:
“Sarıkayalı vatandaşlarımız uzun zamandır bu hizmeti bekliyordu. Biz de elimizden geleni çalışmaları yaparak planlamalar doğrultusunda abone olan bütün vatandaşlarımıza doğalgaz hizmetini vereceğiz. İnşallah memleketimiz için büyük bir yenilik olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.