""

Doğan, Erkek Milli Takım sorumlusu oldu « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:34

Doğan, Erkek Milli Takım sorumlusu oldu

Yozgat’a hentbol sporunun yeniden kazandırılmasını sağlayan Yozgat Bozok Spor Hentbol takımı Başkanı Cenker Doğan, spor adamlığı, kişiliği ve çalışmalarını Milli Takımlar Federasyonu karşılıksız bırakmayarak, verdiği önemli bir sorumlulukla ödüllendirdi.

Doğan, Erkek Milli  Takım sorumlusu oldu
Son Güncelleme :

18 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Bozok Spor Hentbol takımı Başkanı Cenker Doğan, Yozgat’ta bütün imkânsızlıklara karşın, Hentbol sporunu yeniden canlandırılmasını sağlayan isimlerin başında geldi.
Birçok Büyük Şehir takımları ile başa baş mücadele ederek, elde edilen başarı neticesinde Süper Lige çıkıp, Yozgat’ı hakkıyla temsil ederek, Yozgatlıların takdirini kazanan Doğan, Milli Takımlar Federasyonu Erkek Milli Takım’dan sorumlu yönetici oldu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Hentbol Federasyon’u Genel Kurulu’nda yeniden Federasyon Başkanlığı’na seçilen Bilal Eyüpoğlu Başkanlığındaki yönetim kuruluna giren Yozgat Bozokspor Hentbol takımı Başkanı Cenker Doğan’ın böylesine önemli bir göreve getirilmesi Yozgat’ta spor ve iş dünyasında sevinçle karşılandı.
Erkek Milli Takım Sorumlusu olan Cenker Doğan, bundan sonra sorumluluğunun daha da arttığını, üstlendiği görevi gerektiği gibi yerine getireceğini, Yozgat’ı Federasyon bazında da temsil etmekten mutlu olduğunu söyledi. Spor Kamuoyu, Yozgat’ta bundan sonra Hentbol sporunun daha da üst noktaya çıkması bakımından Cenker Doğan’ın Federasyon bazında Yozgat adına yürüteceği çalışmaların Yozgatlı gençler için önemli faydasının dokunacağı ifade edildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19