""

Doktor kadrosu güçlenmeye devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:57

Doktor kadrosu güçlenmeye devam ediyor

Sorgun Özel Güven Hastanesi, doktor kadrosuna güçlendirmeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları, Çocuk Hastalıkları, KBB, Genel Cerrahi, İç Hastalıkları, Diyetisyen, Güzellik Uzmanı gibi önemli branşlarda deneyimli ve uzman isimler hastane bünyesinde şifa saçıyor.

Doktor kadrosu güçlenmeye devam ediyor
Son Güncelleme :

07 Kasım 2016 - 9:20

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde faaliyet gösteren bölgenin tek özel hastanesi Sorgun Özel Güven Hastanesi, doktor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Pek çok branşta uzman doktor kadrosu ile sağlıkta hizmet ağını genişleten hastane, güler yüzlü ve eğitimli personeli ile de önemli bir sağlık hizmetini yerine getiriyor.
“UZMAN
İSİMLERDEN KURULU
TECRÜBELİ KADRO”
Özel Güven Hastanesi’nin doktor kadrosunda alanında uzman tecrübeli isimler yer alıyor.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Opr. Dr. Semra Cesur Giray, Opr. Dr. Sanila Yassa; doğum, sezeryan, tüpligasyon, histerektomi ve jinekolojik ameliyatlar ile ikili ve üçlü tarama işlemleri, gebelik takip ve tedavisi, rahim içi röntgen filmi gibi branşa uygun sağlık hizmeti sunuyor.
Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Şevket Bağcı, Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Murat Başer, tiroid, safra kesesi, hemoroid, anal fissür, kasık fıtığı, göbek fıtığı, kitle, kolektomi, gastrektomi, kıl dönmesi ve tümör ameliyatları ile endostopi ve kolonoskopi, kapalı ameliyat işlemleri, narkozsuz sünnet alanında hizmet sağlıyor.
İç Hastaları Uzmanı Uzm. Dr. Halil Mert, alanında ortaya koyduğu teşhis ve başarılı tedavi yöntemleri ile dikkat çekiyor.
Kısa bir süre önce hastane kadrosuna katılan KBB doktoru Mustafa Polat; burun estetiği, kulak zarı tamir ameliyatı, kepçe kulak, burun tıkanıklığı, geniz eti, bademcik, guatr, boyun kitle ameliyatları ve tedavisi, sinüzit ameliyatı, işitme testi ve taraması, kulak burun boğaz endoskopik muayenesi ile bölgenin tercih edilen KBB doktorlarından oldu.
Diyetisyen Fatma Özcan ile Güzellik Uzmanları Fatma Dalgıç ile; lazer epilasyon, cilt bakımı, leke tedavisi, selilüt tedavisi, pasif jimlastik, kırışıklık tedavisi, göğüs ve dekolte bakımı hizmetleri veriliyor.
24 SAAT SAĞLIK
HİZMETİ
Özel Sorgun Güven Hastanesi Sorumlu Müdürü Feyzullah Gönen, sağlık alanında sadece Sorgun’un değil, bölgenin ihtiyacını karşılayacak bir sağlık kadrosu oluşturduklarını söyledi.
Gönen; “Modern teknolojiye sahip, tam teşekküllü hastanemiz, alanında uzman ve tecrübeli kadrosunun yanı sıra eğitimli ve güler yüzlü kadrosu ile sadece sağlık değil huzur katıyor. 7 gün 24 saat evlere kadar sağlık hizmeti veren hastanemiz inşallah insanlara insan olmanın bir gereksinimi, hakkı olan sağlık hizmetini vermeye devam edecektir” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.