""

Doktorlar, elektronik sistem hakkında bilgilendirildi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:50

Doktorlar, elektronik sistem hakkında bilgilendirildi

Yozgat Devlet Hastanesi doktorlarına, Turkcell, tarafından elektronik sistemler hakkında bilgi verildi.

Doktorlar, elektronik sistem hakkında bilgilendirildi
Son Güncelleme :

03 Kasım 2016 - 7:00

Grand Ser Otelde,düzenlenen toplantıda Turkcell yetkileri, doktorların kullanacakları Elektronik Bilgi Sistemini anlatırken, kâğıtsız hastane olacağını da vurguladı. Yetkililer sunumda uygulamalı olarak sistemi anlattılar.
Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, yaptığı konuşmada sağlık alanında yaşanan gelişmelere paralel olarak teknolojik gelişmelerinde bu kapsamda hizmete sunulduğunu söyledi.
Dr. Kurca, şunları söyledi; “ Doktorlarımızın kullanacağı bu elektronik sistem, mobil olarak da uygulandığı için, hastane içerisinde verilere daha hızlı bir şekilde ulaşmış olacağız.
Sistemde zaman yönetimi açısından e-reçete, ilaç raporlama sistemlerini tek tuşla yönetilebiliyor. Ayrıca sistemde yatan hastanın tedavisinin uygulanıp, uygulanmadığı veyahut saat kaç itibariyle uygulandığı da görebiliyoruz”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.