""

Dokunuş Projesine AK Parti İl yönetiminden anlamlı destek « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 08:11

Dokunuş Projesine AK Parti İl yönetiminden anlamlı destek

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yozgatspor 1959 FK’ya mali destek sağlamak amacı ile kırmızı siyahlı yönetim tarafından başlatılan “Yozgatspor’a vefa yılında dokunuş” projesine AK Parti İl Yönetimi 50 adet vefa kartı alarak destek oldu.

Dokunuş Projesine AK Parti İl  yönetiminden anlamlı destek
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 7:00

Kırmızı Siyahlı yönetim ve Oktay Yıldırım’ında aralarında olduğu dokunuş ekibine AK Parti İl Başkanlığıda 50 adet vefa kartı alarak destek bulundu. AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve dokunuş ekibiyle partisinin toplantı salonunda bir araya geldi. İl Başkanı Lekesiz, yaptığı açıklamada, Yozgatspor’un Yozgat’ın takımı olduğunu belirterek, takıma destek olmanın kendilerine bir borç olduğunu söyledi.
Takımın Kulüp Başkanı Kazım Arslan’da AK Parti İl Başkanı ve İl yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Yozgatsporu hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacaklarını söyledi.
Daha sonra dokonuş ekibi ve AK Parti İl Yönetimi brilikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.