""

Dubalı kavşak geri gelecek « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:48

Dubalı kavşak geri gelecek

Yozgat Belediyesi tarafından Lise caddesinde plastik dubalar ile oluşturulan kavşak kaldırıldı.

Dubalı kavşak geri gelecek
Son Güncelleme :

30 Ekim 2017 - 1:00

31
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için kaldırılan kavşak, yeniden oluşturulacak.
Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Valilik tarafından alınan Cumhuriyet bayramı tedbirleri kapsamında kaldırıldığını söyledi.
Arslan, “Cumhuriyet bayramında yapılan resmi geçide engel olan bir durumu vardı. Tekrar orada bir düzenleme yapılacak” dedi.
Dubalı kavşak uygulamasının doğru bir uygulama olduğunu savunan Dr. Kazım Arslan, “Yozgatlının pek alışkın olmadığı bir uygulama.
Maalesef Yozgatlı hemşerilerimiz büyük şehirlere gittiği zaman, yada yurt dışına gittikleri zaman orada ki her türlü kurala uyuyorlar. Ama benzer kuralları ve uygulamaları Yozgat’ta uygulamaya koyduğunuz zaman ‘ya bu olmaz’ gibi gereksiz bir tepkinin içine giriyorlar. Bu trafik ile ilgili yaptığımız düzenlemeler keyfi yada vatandaşın işini zorlaştıralım diye yaptığımız düzenlemeler değil” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.