""

Dündar: Çubuk maçı prestij maçı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:16

Dündar: Çubuk maçı prestij maçı

Bölgesel Amatör Lig Altıncı Grup’taki temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK hafta sonu konuk edeceği Çubukspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Dündar: Çubuk  maçı prestij maçı
Son Güncelleme :

06 Nisan 2017 - 7:00

Teknik direktör Feridun Dündar, hafta sonu konuk edecekleri Çubukspor müsabakasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürdüklerini söyledi. Oyuncularına sık sık nasihatlerde bulunduğunu dile getiren Dündar, ‘’Çubukspor müsabakası bizim için bir prestij maçı olacak. Ama bizim için asıl önemli müsabaka Çubukspor maçından sonra Sorgun Belediyespor ile oynayacağımız baraj müsabakası. Çubukspor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız ve bu müsabakada Sorgun Belediyespor maçının provasını yapacağız. Güçlü rakibimiz Çubukspor karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız puan alırız veya puan kaybederiz bu o kadar önemli değil ama bizim için asıl önemli müsabaka Çubukspor maçından sonra oynayacağımız Sorgun maçıdır. Hafta sonu konuk edeceğimiz Çubukspor müsabakasından sonra oyuncularıma izin vermeden Sorgun maçının hazırlıklarına başlayacağız. Sorgun Belediyespor müsabakası lige tamam mı devam mı maçı olacak. Bu nedenle de çok önemli. Rakibimiz Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’i şampiyonu o nedenle Sorgun maçını daha çok önemsiyoruz. Allah’ın izniyle de bu müsabakayı kazanacağız’’ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.