""

Dündar: her türlü desteği vermeye hazırız « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:56

Dündar: her türlü desteği vermeye hazırız

Yozgat 2’nci amatör A grubunda mücadele eden Paşaköy Gençlikspor Kulübü Yozgatspor 1959 FK teknik heyetiyle Paşaköy’de Yozgat’ın vazgeçilmeyen lezzeti Arabaşı’nda bir araya geldi.

Dündar: her türlü desteği vermeye hazırız
Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK Teknik heyeti Paşaköy Gençlikspor’a moral vermek adına arabaşı davetini geri çevirmeyerek hem davete icabet etti hem de futbolculara ve kulübe her türlü desteği verecekleri sözünü verdi.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Paşaköy Gençlikspor Kulüp Başkanı Abdullah Özbay, Öncelikle bizleri kırmayıp davetimizi kabul ederek bizleri yalnız bırakmayan Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar hocama, kulüp müdürü İsmail Şenyiğit’e ve takım doktoru Tevfik Yeşilkayalı hocalarıma teşekkür ediyorum dedi. Paşaköy Gençlikspor Kulübü olarak bizler elimizden geleni yapacağız. Geçtiğimiz sezon ilk deneyimimiz olduğu için futbolcu arkadaşları kendi içimizden seçtik ve başarı elde edemedik. 2017-2018 sezonu için iki transfer yaptık. Hiçbir maddiyat talep etmeyerek bizleri kırmayıp geldiler. En büyük problemlerimizden bir tanesi de lisans ücretleri biz deplasmana gitmek için aracımıza mazot bulamazken, futbolcu her hangi bir ücret talep etmeden gelirken maddi imkansızlıklardan dolayı lisan çıkartamamamız bizleri oldukça üzüyor. Tabiki ilk sezonumuzda ki başarısızlığımızın en büyük etkeni sahamızın olmaması ve Şefaatli’de oynayarak galibiyet peşinde koşuyorduk. Orası da takımımız için bir deplasman niteliği taşıyordu. Aynı zamanda hem maddi hem de manevi sıkıntılar yaşıyorduk, bir destek olan yoktu. Deplasmana giderken aracımızın mazot parasını dahi koyamıyor arkadaşlarla aramızda 5-10 lira toplayarak gidiyorduk. Muhtarımızın bizlere sahip çıktı. Sağ olsun sahamız yoktu muhtarımız gerekli girişimleri sağlayarak sahamızın yapılmasını sağlıyor. İnşallah yeni sezonda karşılaşmalarımızı kendi evimizde oynayacağız. Tabi deplasmanlara da giderken bazı sıkıntılar çekeceğiz ama bizler Paşaköy için var gücümüzle gayret göstereceğiz” dedi.
Paşaköy Muhtarı Hüseyin Keleş, Paşaköy Gençlispor olarak geçtiğimiz yıl 2’nci Amatör kümede takım kurduk. Bunu köyümüzdeki gençlerden hep birlikte kendi gayretlerimizle. Geçen sene deplasmanlara gittik evimizdeki maçlarımızı da Şefaatli Belediyesi’nin sahasında oynadığımızdan, yani evimizde değil de deplasmanda oynadığımızdan bir başarı elde edemedik. Önümüzde ki sezon yeni transferlerle, takıma katılan yeni genç arkadaşlarımızla Allah’tan bir mani olmazsa Spor Toto tarafından köyümüze suni çim saha yapılacak ve karşılaşmaları kendi sahamızda oynayacağız. Köy gençliğinin kahve hayatından kurtulmaları için gençleri spora yönlendiriyoruz.
Spor Toto tarafından yaptırılacak olan sahamızın bütçesi 597 bin lira. Daha önce köyümüz belde olduğu için Belediye zamanında sahamız vardı ama futbola elverişli olmadığı için Sayın Valim Kemal Yurtnaç ile görüştük ve bu işi Spor Toto tarafından yaptıralım diye Kaymakam Bey’e talimat verdi. Bizde gerekli evraklarımızı hazırladık. Sahamızın olduğu yer köyün tüzel kişiliğine aittir. Sayın Valim ve Kaymakamım da yardım ettiler evrak işleri bitti, ödemesi yapılarak ihaleyle birlikte sahamız yapılacak” diye söyledi. Muhtar Keleş son olarak Yozgatspor 1959 FK teknik direktörü Feridun Dündar’a, Takım Müdürü İsmail Şenyiğit ve takım doktoru Tevfik Yeşilkayalı’ya davetimizi kırmayıp geldikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar ise, Öncelikle Paşaköy Gençlikspor Kulüp başkanımıza, muhtarımıza ve burada ki gençlere bizleri davet ettikleri için teşekkür ederiz. Gerçekten güzel bir oluşum yapmışlar. Paşaköyspor’un olması Yozgat futbolunun ileri gitmesinde önemli bir kulüp. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Kulüp sayısı çoğalırsa Yozgat’ta spor’un geliştiği ortaya çıkar o yüzden biz futbol adına, teknik ekip adına ne gerekiyorsa Paşaköyspor’a ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ve o yüzden geldik buraya. Bundan sonraki Paşaköy karşılaşmalarında başarılar diliyorum” diye söyledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19