""

Dündar: oyuncularıma teşekkür ediyorum « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:10

Dündar: oyuncularıma teşekkür ediyorum

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ligdeki seri galibiyetlerini sürdürüyor.

Dündar: oyuncularıma teşekkür ediyorum
Son Güncelleme :

29 Kasım 2016 - 7:00

Yozgatspor’un son olarak deplasmanda karşılaştığı Talasgücü karşısında aldığı galibiyeti değerlendiren Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar, “Takım güvenimizi boşa çıkarmadı. Önemli bir karşılaşmayı galibiyetle sonuçlandırdık. Oyuncularımıza bu anlamda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Oyuncuların Talasgücü karşısında iyi bir karşılaşma sergilediklerine işaret eden Teknik Adam Feridun Dündar, “ Talasgücü bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Bu nedenle takımın iyi bir performans sergilemesi önem taşıyordu. İyi bir  oyun sergileyerek sahadan galip ayrılmasını bildik” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19