""

Dündar: Oyuncularımız galibiyeti hak etti « Yeniufuk Gazetesi

11 Mayıs 2024 - 05:57

Dündar: Oyuncularımız galibiyeti hak etti

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, takımın Kırıkkale deplasmanında iyi bir mücadele sergilediğini belirterek, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Dündar: Oyuncularımız  galibiyeti hak etti
Son Güncelleme :

16 Kasım 2016 - 7:00

Teknik Direktör Dündar, Kulüp Binasında düzenlediği basın toplantısında hafta sonu oynanan Kırıkkale Spor maçını değerlendirdi.
Dündar, “Oyuncularımız iyi mücadele etti. Bu vesile ile kendilerini bir kez daha kutluyorum. Beş maçta 15 puan hedefimizi tutturma gayreti içerisindeyiz. Bütün maçları birer birer değerlendiriyoruz. Oyuncularımız hırslı ve iyi bir futbol sergiledi. Bir takım olduk. Kapasitemiz belli olduğu halde yüreklerini ortaya koydular.
Kırıkkale sevincinin yasadık. Hedefimiz Zara maçı. Rakibin konumu bizi ilgilendirmiyor. Bugünden itibaren Zara maçı hazırlıklarına başladık.”dedi.
Kırıkkale’den 3 puanla döneceklerine inandıklarını belirten Dündar, 5-1’lik gibi bir farklı skorun sürpriz olduğunu ifade etti. Dündar, “Bu kadar farklı skor beklemiyorduk. Ama oradan üç puanla döneceğimizi biliyorduk. Hem şehrimize hem taraftarımıza hem de başkan, kulüp başkanımız kısacası herkese teşekkür ediyorum. İnanan zaferi kazanır. Takımımız inanmak zorunda. Futbolcunun inananı önemli ve karakterli oyuncu grubuna sahibiz.
Biz 15 puan yaparsak bu ligde varız diyoruz. Oyuncularımız da zaman zaman iniş çıkış oluyor. Mustafa’ya her zaman inandık. Mustafa oynadığı zaman takım hedefine daha iyi gidiyor. Her hafta takım iyi olacak diye bir şey yok. İyi olmadan da maç kazanılabilir. Bir hafta iyi oynar iniş çıkış olabilir.
Hep aynı düzeyde oynayamaz. Mustafa dan da takımdan da memnunuz. Her zaman takıma güveniyoruz.”diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19