""

Dündar: Yenildik ama futbolcularımı kutluyorum « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:46

Dündar: Yenildik ama futbolcularımı kutluyorum

Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar, hafta sonu deplasmanda oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları Altındağ maçını değerlendirerek, “Yenildik ama futbolcularımı kutluyorum.”dedi.

Dündar: Yenildik ama  futbolcularımı kutluyorum
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 17:31

Takımın mücadelesinden memnun olduklarını ve biraz zamana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Feridun Dündar, “ Altındağ maçında gol yollarında oynayan oyuncumuz volkan mücadele ediyor ama iyi değildi. Gol yollarında top tutamadık. Defans çabuk çıkamadı. Geri düşünce de hep biz atak yemiş gibi göründük. Yenildik ama hepsini yürekten kutluyorum. Böyle devam edersek ilerde daha iyi şeylerin olacağını düşünüyorum. İlhan kafasını gözünü yardı. Birlik beraberlik sağlandı. Hiçbirine söyleyecek bir şeyimiz yok. İleriye ümitle bakan bir takımımız var. Eksiklerimiz de var ama zamana sabır ihtiyacımız var. Taraftar basın yöneticiler bizi destekliyor. Bu takım şampiyonluğa kurulmuş bir takım. Nevşehir şampiyonluğa oynuyorsa bizim de şansımız var. “diye konuştu.
DİKKAT
EKSİKLİĞİMİZ BİZE PAHALIYA
MAL OLDU
Yozgatspor’un sahada iyi mücadele ettiğini kaydeden Dündar, “Mustafa klasik oyuncu. Oyunculuğu tartışılmaz. Duran toplarda ve bazı pozisyonlarda oyunun sırrını değiştirebilecek bir oyuncu. Orta sahayı kalabalık tuttuk. İstediğimiz oyunu kurguladık, iyide gidiyordu. Dikkat eksikliği bize pahalıya mal oldu. Hata yapan oyuncular var bunları antrenmanlarda çözeceğiz. Biz sıkıntılı bir dönemde geldik.
Takımı toparlamaya çalışıyoruz. Sonuç olarak baktığınızda kötü puan kaybettik. Bunun bahanesi yok. Çocuklar yüreğini koydu. Bu ilerde iyi şeyler olacağının göstergesi. Camia olarak sabretmemiz lazım.
Biz iddiamızı devam ettiriyoruz. Maçı kaybettik ama herkes olumlu konuşuyor yüreğimizi koyduğumuzu biliyorlar. Geçen sene güçlü bir takım vardı ama yürek yoktu.”şeklinde konuştu.
BİRAZ ZAMANA
İHTİYACIMIZ VAR
Yozgatspor olarak biraz zamana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Dündar, “Takımda tam anlamıyla uyum olması için biraz zamana ihtiyacımız var. Takım çıksa da çıkmasa da oyuncu lazım. Alt yapıyı güçlendirme amacımız var. Hep beraber bir çözüm üretmemiz lazım.
Basın da bizim için önemli. Sizin fikriniz önemli. Şampiyonluktan çok bir çözüm bulalım. Hep beraber çözüm öneriler bulalım.
Nizam’ın alt yapısı yok. Buranın çözümü bu çocukların takım oyuncusu yapılması gerekir. Geçen sene en iyi kadroyu yaptık çıkamadık. Bakın geride kimse kalmadı. Öze dönmediğin sürece sıkıntı yaşanır. Bu arada şampiyonluğa oynayacaksın.
Çok iyi para ile şampiyon olunmuyor. İyi bir mücadele iyi bir ruh lazım. Ben burada hoca da olsam dışarıda olduğum zaman da aynı tezi savundum. Futbol bacasız bir fabrika. Bundan kendi çocuklarımız faydalansın. İlçelere gidelim kim var kim yok yetenekli çocukları taramalı sağlam temeller üzerinde gitmemiz gerekir.”ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19