""

Duyarlar İnşaattan Yozgatspor Vefa Kampanyasına 10 Bin TL destek « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:04

Duyarlar İnşaattan Yozgatspor Vefa Kampanyasına 10 Bin TL destek

Yozgatspor’a destek olmak amacıyla başlatılan Vefa Kampanyası’na Duyarlar İnşaat da 10 Bin TL destekte bulunarak katkı sağladı.

Duyarlar İnşaattan Yozgatspor Vefa  Kampanyasına 10 Bin TL destek
Son Güncelleme :

28 Eylül 2018 - 7:00

Yozgatspor’a destek olmak amacıyla başlatılan Vefa Kampanyası’na Duyarlar İnşaat da 10 Bin TL destekte bulunarak katkı sağladı.
Yozgat’ta inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Duyarlar İnşaat, Yozgatspor’a destek olmak amacıyla başlatılan Vefa Kampanyasına destek oldu.
Yeni sezonda mutlak suretle şampiyonluk hedefleyen ve taraftarıyla bir bütün olarak hedefine koşmak isteyen Yozgatspor Yönetimi tarafından başlatılan kampanyaya destek olmak amacıyla Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında ziyaret eden firma sahibi İdris Duyar ve Şirket Genel Müdürü Erdal Duyar, 66 numaralı kombine kartı 10 bin TL bağışta bulunarak aldı. Yozgatspor’un bu şehrin en önemli marka değerlerinden biri olduğunu belirten İdris Duyar, takımın istenilen hedeflere ulaşması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.
Yeni sezonda takımın mutlak suretle şampiyonluk hedeflendiğini vurgulayarak, desteklerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti.
Belediye Başkanı Kazım Arslan’da firma sahibi İdris Duyar’a ve Şirket Genel Müdürü Erdal Duyar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.