""

Eğitim Bir- Sen Kadın Kolları Başkanlığından kınama « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:42

Eğitim Bir- Sen Kadın Kolları Başkanlığından kınama

Yozgat Eğitim Bir- Sen Kadın Kolları Başkanı Özlem Kılıç, İstanbul Maltepe’de 17 yaşındaki kız çocuğuna başörtülü olmasından dolayı yapılan saldırıyı kınadıklarını belirterek, yapılan saldırının çirkin, çağdışı ve provakatif olduğunu söyledi.

Eğitim Bir- Sen Kadın Kolları  Başkanlığından kınama
Son Güncelleme :

16 Şubat 2017 - 7:00

Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “
Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu kritik dönemde İstanbul’da gerçekleştirilen, halkın hassas damarlarına yapılmış bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Eğitim Bir-Sen Kadın kolları olarak 21. yüzyılda insanların birbirlerine yalnızca kıyafetleri nedeniyle saldırmalarına inanmakta güçlük çekiyoruz. Dün yalnızca şort giydiği için bir bayan kardeşimize yapılan saldırı ne denli çirkin ve çağdışıysa bugün Maltepe’de henüz 17 yaşındaki bir kız çocuğuna yalnızca başörtülü olduğu için yapılan saldırı da o denli çirkin, çağdışı ve provakatiftir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.