""

Eğitim ve Öğretim kurumlarına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:15

Eğitim ve Öğretim kurumlarına ziyaret

Akdağmadeni Belediye Başkanı İrfan Coşkun ilçede bulunan eğitim ve öğretim kurumlarını ziyaret etti.

Eğitim ve Öğretim kurumlarına ziyaret
Son Güncelleme :

13 Kasım 2018 - 8:21

Akdağmadeni Belediye Başkanı İrfan Coşkun ilçede bulunan eğitim ve öğretim kurumlarını ziyaret etti.
Akdağmadeni Belediye Başkanı İrfan Coşgun, yaptığı ziyaretlerde kutsal mesleklerini icra eden ve geleceğimizi emanet ettiğimiz eğitim neferleri olan öğretmenlerimize teşekkürlerini sundu.
Akdağmadeni ilçesinde eğitim ve öğretimin geliştirilmesi adına Akdağmadeni Belediyesinin desteklerinin her zaman devam edeceğini belirten Coşkun,”Bu konuda yeni yapılacak yatırımlar ve okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda aynı zamanda ilçemizde bulunan Öğretmenlerimizle fikir alış verişinde bulunmuştur.
Belediyemizin eğitim ve öğretim hayatının geliştirilmesi adına yeni dönemde önemli çalışmalar Sosyal Belediyecilik ilkeleri gereği eğitim ve öğretim konusunda gerçekleştirilecek faaliyetlere her türlü desteğin verileceğini” söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.