""

Eğitim yuvalarına ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:16

Eğitim yuvalarına ziyaret

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı Yerköy’de pansiyonların hizmet sunumu ile devam eden inşaatların durumları yerinde incelendi.

Eğitim yuvalarına ziyaret
Son Güncelleme :

06 Kasım 2018 - 7:00

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı Yerköy’de pansiyonların hizmet sunumu ile devam eden inşaatların durumları yerinde incelendi.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç’in eşliğinde ziyarette geçici kabulü devam eden ve yakında eğitme açılacak olan Şehit Kamil Çelikkaya İlkokulu ile yapımı devam eden Şehit Muzaffer Tufaner Kız Anadolu İmam hatip Lisesi ile bağlı pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu.
Ayrıca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci pansiyonunu ziyaret eden Yazıcı, pansiyonun tüm birimlerini gezerek verilen hizmetler hakkında bilgi alarak, öğrencilerin taleplerini dinledi.
Öğrenci pansiyonlarının Devletimizin en güzel hizmet sunum alanlarından birisi olduğunu, burada verilen hizmetin nitelik ve kalitesinin artırılmasının öğrencilerimizdeki değer duygusunu artıracağını belirten Yazıcı ,buralardaki hizmetin en üst düzeyde nitelikli hale gelmesi için hep birlikte gayret içerisinde olduklarını söyleyerek, pansiyonda hazırlanan ortamlar ve verilen hizmetlerden dolayı ilgililere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.