""

Elmalı: Çiftçiye büyük katkı sağlayacak « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 22:54

Elmalı: Çiftçiye büyük katkı sağlayacak

Akdağmadeni Ziraat Odası Başkanı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Eyyup Elmalı, Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında sundukları projenin kabul edildiğini belirterek, bölge çiftçisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Elmalı: Çiftçiye büyük katkı sağlayacak
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2022 - 17:37

KOP kapsamında hibe edilen ‘Taş toplama makinesi ve Katı Gübre Dağıtım Makinesi’ Akdağmadeni Ziraat Odası Başkanlığı’na teslim edildi. Oda Başkanı Eyyup Elmalı, Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz ve İlçe Tarım Müdürü İsmail Aydın’dan düzenlenen mini törenle makineleri teslim aldı.
Elmalı, proje ile elde edilen makinelerin bölge çiftçisine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “KOP çerçevesinde tarım arazilerinde verim. Artıyor projemiz onaylanmış olup, Sayın Kaymakamımız Fatih Topuz Beyfendi, ilçe tarım müdürümüz İsmail Aydın Beyfendi ve Ziraat Odası Başkanımız Eyyup Elmalı ile birlikte taş toplama makinesi ve katı gübre dağıtım makinesinin teslimatı yapıldı. Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağız.”dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.