""

Emektarlar Kıyasıya Yarıştı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:51

Emektarlar Kıyasıya Yarıştı

Türkiye Satranç Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Savaş Cansever öncülüğünde hafta sonu Kentpark Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen “Emektarlar Yozgat İl Birinciliği Satranç Turnuvası” sona erdi.

Emektarlar Kıyasıya Yarıştı
Son Güncelleme :

15 Ocak 2024 - 14:02

Türkiye Satranç Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Savaş Cansever öncülüğünde hafta sonu Kentpark Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen “Emektarlar Yozgat İl Birinciliği Satranç Turnuvası” sona erdi.
Türkiye Satranç Federasyonu Yozgat İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Emektarlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası, il genelindeki satranç severler arasında yoğun bir katılımla gerçekleşti. Turnuvaya çeşitli yaş gruplarından ve seviyelerden katılımcılar, stratejik zekalarını ve satranç bilgilerini sergileyerek kıyasıya mücadele ettiler. Turnuva boyunca, katılımcılar arasında dostluk ve fair play ruhu ön plandaydı. Satranç tutkunları, rakipleriyle dostane rekabet içinde mücadele ederken, aynı zamanda satranç oyununun stratejik zevkini de doyasıya yaşadılar.
Türkiye Satranç Federasyonu Yozgat İl Temsilcisi Cansever, turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlanmasında katkıda bulunan herkese teşekkür etti.Cansever; “satranç sporunu yaygınlaştırmak ve yerel satranç camiasını bir araya getirmek amacıyla bir etkinlik düzenledik. Bu tür organizasyonların, satranç tutkunları arasında bir araya gelme ve bilgi paylaşımı için önemli bir platform olduğunu düşünüyorum. Yozgat Emektarlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası, satranç tutkunları arasında olumlu bir izlenim bıraktı. Gelecek turnuvalar için heyecanın artmasına vesile oldu. Yerel satranç camiası, bu tür etkinliklerle bir araya gelmeye ve satranç sporunu daha geniş kitlelere tanıtmaya devam edecek” dedi.
Turnuva sonunda dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarını alarak başarılarını taçlandırdılar. Haber: Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.