Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EMİİT Fuarında Yozgat rüzgarı esti

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT), Yozgatlılar bir araya geldiler.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada ziyaretçilere Yozgat’ımızın meşhur Arabaşı ve Testi kebabı, ikram edildi.
70 ülke ve 400 katılımcını yer aldığı fuarın son gününde oldukça yoğunluk yaşandı.
Tanıtım etkinliğine,Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç,Yozgat İl kültür ve Turizm Müdürü Lütfi İbiş,Yozgat belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürü Fadime Solmaz,Yozgat Valiliği Sanat Danışmanı Burak Öngel,Yozgat Bozok Üniversitesi sosyal faliyetler Koordinatörü Yasemin Doğru,Sorgun Sefa Termal otel müdürü İbrahim Günay,Oran kalkınma ajansı Koordinatörü Timur Yıldız,Yozgat Belediyesi Sürmeli Topluluğu, Aydıncık Ametist ve yarı değerli taşları tanıtım derneği,Aydıncık Sanat Atölyesi Erol Gürgen,İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Dernekleri katıldı.
YOZGATLI
SANATÇILAR
KONSER VERDİ
İstanbul Beylikdüzü Tuyap’ta açılan Emitt fuarında Yozgatlı sanatçılar Mümin Sarkaya, Erhan Özel, Efkan Zeki Kelami Akdemir ve Ercan Çopraşık’ta konserler verdiler.
Yozgat yöresel Türkülerinin okunduğu stantta hemşerilerimiz gönüllerince eğlendiler.

Reklamı Geç