""

EMİİT Fuarında Yozgat rüzgarı esti « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:52

EMİİT Fuarında Yozgat rüzgarı esti

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT), Yozgatlılar bir araya geldiler.

EMİİT Fuarında Yozgat rüzgarı esti
Son Güncelleme :

28 Ocak 2017 - 7:00

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada ziyaretçilere Yozgat’ımızın meşhur Arabaşı ve Testi kebabı, ikram edildi.
70 ülke ve 400 katılımcını yer aldığı fuarın son gününde oldukça yoğunluk yaşandı.
Tanıtım etkinliğine,Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç,Yozgat İl kültür ve Turizm Müdürü Lütfi İbiş,Yozgat belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürü Fadime Solmaz,Yozgat Valiliği Sanat Danışmanı Burak Öngel,Yozgat Bozok Üniversitesi sosyal faliyetler Koordinatörü Yasemin Doğru,Sorgun Sefa Termal otel müdürü İbrahim Günay,Oran kalkınma ajansı Koordinatörü Timur Yıldız,Yozgat Belediyesi Sürmeli Topluluğu, Aydıncık Ametist ve yarı değerli taşları tanıtım derneği,Aydıncık Sanat Atölyesi Erol Gürgen,İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ve Dernekleri katıldı.
YOZGATLI
SANATÇILAR
KONSER VERDİ
İstanbul Beylikdüzü Tuyap’ta açılan Emitt fuarında Yozgatlı sanatçılar Mümin Sarkaya, Erhan Özel, Efkan Zeki Kelami Akdemir ve Ercan Çopraşık’ta konserler verdiler.
Yozgat yöresel Türkülerinin okunduğu stantta hemşerilerimiz gönüllerince eğlendiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.