""

Emlakçılar Derneği kahvaltısında emlakçılar buluştu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:47

Emlakçılar Derneği kahvaltısında emlakçılar buluştu

Yozgat Emlakçılar Derneği Başkanlığı tarafından Sürmeli Otelde düzenlenen kahvaltıda ilde faaliyetini sürdüren emlakçılar bir araya geldi.

Emlakçılar Derneği kahvaltısında  emlakçılar buluştu
Son Güncelleme :

26 Aralık 2016 - 7:00

Kahvaltı sonrası emlakçıların karşılaştıkları sorunlar ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya Yozgat Emlakçılar Derneği Başkanı ve Yaşam Emlak sahibi Asım Çelikel, İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, emlakçılar derneği yönetim kurulu üyeleri ve emlakçılar katıldı.
Kahvaltı sonrası konuşma yapan Emlakçılar Derneği Başkanı Asım Çelikel, ilde başlı başına bir sektör haline gelen emlakçılık sektörünün ilin ekonomisine olduğu gibi istihdamına da katkı sağladığını söyledi. İlde yaklaşık 50 tane emlakçı bulunduğunu kaydeden Çelikel, “Öncelikle böyle güzel bir günde bir arada olmaktan dolayı mutlu oldum. Zaman zaman bir araya gelerek sektörümüzün sorunlarını ele alıp yapmamız gereken çalışmalarla ilgili düşüncelerimizi ortaya koyuyoruz. Buda biz emlakçıların birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olduğunun göstergesidir. Amacımız sektörümüzün profesyonel anlamda temsil edilmesi ve vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunulmasını sağlamaktır.”dedi.
KAMUDA
ÇALIŞANLARDA
EMLAKÇILIK
YAPIYOR
Bazı kamu çalışanlarının da kendilerine ek gelir sağlamak amacıyla emlakçılık yaptığını vurgulayan Çelikel, şunları kaydetti: “İlimizde gerek bize gerekse meslektaşlarımıza bazı kamu çalışanlarının da kendilerine ek gelir sağlamak için emlakçılık işine girdiği yönünde duyum ve şikayetler alıyoruz. Biz bu işten evimizin, ailemizin geçimini sağlıyoruz. O zaman bu işi yapanlarda memurların yaptığı gibi kamuda iş yapsın bu yanlışlığın mutlaka düzeltilmesi gerekir. Bu konuyu il yöneticilerimize de ilettik. Sayın Valimiz Kemal Yurtnaç’ta konudan haberdardır. Bize bu yönde gelen bilgileri biz ilgili kurumlarımıza belediye ise belediye, sağlık kurumu ise ilgili sağlık kurumuna il yöneticilerimize, milletvekillerimize ileteceğiz. Herkes işini yapması ve işine bakması gerekir. Biz bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Önümüzdeki günlerde yine bir araya gelerek neler yaptığımızı ve neler yapmamız gerektiği konusunda görüşlerimizi paylaşacağız”
Yozgat İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu’da Emlakçılar Derneği Başkanı Asım Çelikel’e teşekkür ederek, “Emlakçılarımızı böyle samimi bir birliktelik oluşturdukları için tebrik ediyorum. Burada emlakçılarımız kendi sorunlarını konuşup, çalışmaları hakkında düşüncelerini ortaya koyması ortak hareket etmeleri kendi sektörlerinin çıtasını daha yukarılara taşıyacaktır. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyor başarılar diliyorum.”diye konuştu. Konuşmaların ardından emlakçılar, karşılaştıkları sorunları anlatarak çözüm önerileri hakkında Dernek Başkanı Asım Çelikel ve dernek üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.