""

Emniyetin “Bozoktan yeşeren umutlar-2”projesi ile çocuklar mutlu « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 14:21

Emniyetin “Bozoktan yeşeren umutlar-2”projesi ile çocuklar mutlu

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı(ÇOGEP) “Bozok’tan Yeşeren Umutlar-2” projesi kapsamında çocuklar mutlu ediliyor.

Emniyetin “Bozoktan yeşeren  umutlar-2”projesi ile çocuklar mutlu
Son Güncelleme :

01 Aralık 2016 - 7:00

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Hedef kitle alt başlığı altında tanımlanan çocuk ve gençlerin var olan yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlayarak, onlara yeteneklerini geliştirme fırsatı sunmak, çocuk ve gençlerin toplumsallaşma sürecine katkıda bulunma, çocukları eğitime motive ederek eğitimlerine devam etmelerini sağlama ve geleceğe dair gerçekçi ve kabiliyetleri doğrultusunda hedefler belirlemelerinde kendilerine emniyet teşkilatı olarak yardım ve katkıda bulunulmasının amaçlandığı belirtildi. Proje kapsamında; Cumhuriyet Ortaokulundan 15 öğrenciye yönelik gitar kursu, Atatürk Ortaokulundan 12 öğrenciye yönelik keman kursu, TOKİ Ortaokulundan 15 öğrenciye yönelik Hızlı Okuma Teknikleri Kursu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olimpik yüzme havuzunda 20 öğrenciye yönelik yüzme kursu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde 10 öğrenciye yönelik okçuluk kursu düzenlendiği belirtildi. Proje kapsamında Yozgat’ta bulunan liseler arasında Fair Play halı saha turnuvası düzenlenerek,turnuvaya katılım sağlayan öğrenciler ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kurslara katılım sağlayan öğrenciler ve kurs eğiticilerinin katıldığı programa Vali Yardımcısı Yavuz Güner,İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Kömürcü,Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl MüdürüOğuzhan Güneşer katıldı. Çocuklara yönelik Yimpaş AVM’deyemek etkinliği ile başlayan program, yemeğin ardından liseler arası Fair Play halı saha futbol turnuvasında dereceye giren okullara kupaları turnuvada birinci olan Şehit Mustafa Aslan Mesleki Teknik Anadolu Lisesine, Vali Yardımcısı Yavuz Güner, ikinci olan Sürmeli Anadolu Lisesine İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Kömürcü, üçüncü olan Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesine ise Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, tarafından verildi. Yozgat Vali Yardımcısı Yavuz Güner, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada projenin ve eğitimin öneminden bahsetti.Kupa töreninin ardından sinema salonunda gösterimde olan Dağ-2 filmini izleyen öğrenciler daha sonra tekrar okullarına bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.