""

Emniyet’ten hatalı park’a ceza « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 12:07

Emniyet’ten hatalı park’a ceza

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, Yerköy şehir merkezinde hatalı park yapılan araçları fotoğraflı olarak görüntüleyerek uzun süre trafik akışını bozan araçlar sahiplerine 92 Tl. cezai işlem uyguluyor.

Emniyet’ten hatalı park’a ceza
Son Güncelleme :

07 Ocak 2017 - 7:00

Trafik Ekipleri, Yerköy şehir merkezinde faaliyette olan mobese sisteminden oldukça faydalandıklarını, her cadde de her aracın rahatlıkla görülebildiğini ve bunun yanı sıra caddelerde hatalı park edilerek trafiği ihlal eden araçların fotoğraflarının çekildiğini ve plakalarına cezai işlem uygulandığını belirtti.
Yerköy’de mobese kameralarının, asayiş suçlarının yanı sıra trafik yoğunluğu olan yerlerde de aktif olarak kullanıldığı kayededildi. Özellikle ana caddelerde trafik yoğunluğuna neden olan ikinci sıradaki veya park yasağını ihlal eden araçların, mobese kameraları aracılığıyla tespit edileceği ve bunun yanında trafik ekiplerince araçların fotoğraflanarak plakalarına cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
”Fotoğraflarla delillendirilerek yapılacak bu işlemler neticesinde, plakalar üzerinden yazılacak olan park cezaları plakanın kayıtlı olduğu kişinin güncel adresine posta yolu ile gönderilecektir” denildi.
DUYARLILIK ÇAĞRISI
“Özellikle iş ve okul giriş çıkış saatlerinde oluşan trafik sıkışıklığının önüne geçmek için ekiplerimiz yetki sınırlarımız içindeki cadde ve sokaklarda sürekli denetimlerde bulunuyor. Yanlış park konusunda tüm sürücülerimizin hassas olması gerekiyor. Engellilerin geçişini engelleyecek şekilde araçların park edilmemesi, cadde girişlerine araçların park edilmemesi gerekiyor.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.