""

Emniyetten uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:45

Emniyetten uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi NARKOTİM ekipleri ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, ilçeye bağlı Örencik köyünde bir ikamette yaptıkları aramada A.E., saksı ve mandırada 75 adet hint kenevir bitkisi ele geçirdi.

Emniyetten uyuşturucu  operasyonu: 2 gözaltı
Son Güncelleme :

20 Nisan 2017 - 8:53

Olayla ilgili A.E ve yaşı küçük olan N.E., gözaltına alındı.Yozgat NARKOTİM ve Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ile etkin mücadelekapsamında Hint Keneviri ekimi yapan şahıs ve şahıslara yönelik yaptıkları operasyonda A.E isimli şüphelinin ikametinde, işyerinde ve Örencik Köyünde bulunan mandırasında yapılan aramalarda; saksı içerisinde 57 adet Hint Keneviri bitkisi,
Örencik Köyünde bulunan mandırasında ise 18 adet ekilmiş Hint Keneviri Bitkisi ele geçirildi. A.E ve N.E isimli şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.