""

Enflasyonla mücadeleye Zafer Tanzim’den destek « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:33

Enflasyonla mücadeleye Zafer Tanzim’den destek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tarafından enflasyonla mücadele kapsamında başlatılan yüzde 10’luk indirim kampanyasına ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da destek gelmeye devam ediyor.

Enflasyonla mücadeleye  Zafer Tanzim’den destek
Son Güncelleme :

22 Ekim 2018 - 7:00

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, tarafından enflasyonla mücadele kapsamında başlatılan yüzde 10’luk indirim kampanyasına ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da destek gelmeye devam ediyor.
İlde uzun yıllar gıda sektöründe faaliyetini sürdüren Zafer Tanzim sahibi Mustafa Arık, ülke olarak enflasyonla mücadelede indirim kampanyasın bütün ürünlerde indirime giderek destek olduklarını söyledi. Arık, “Ülke olarak zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik sıkıntılar bizim ülkemizde de maalesef kendisini hissettirmeye başladı. Ülkemize ekonomik amborgo uygulayarak çökertmeye çalışanlar hiçbir zaman bu emellerine ulaşamayacaklardır. Bizler birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde devletimize ve milletimize sahip çıkmaya devam edeceğiz.”dedi.Zafer Tanzim olarak özellikle gıda ürünlerde indirime gittiklerini belirten Arık, “ Hazine ve Maliye Bakanımızın çağrısı üzerine bizlerde özellikle temel gıda maddelerinde indirime gittik. Bunun yanı sıra temizlik malzemelerinde ve diğer ürünlerimizde de indirim kampanyası başlattık. Yozgat’ımız zaten milliyetçi ve muhafazakar yapıya sahip bir toplumdan oluşuyor. Söz konusu vatan olduğunda herkesin yürekleri bu vatan için çarpıyor. Hain PKK terör örgütüne nüfusa oranla en fazla şehit veren illerin başında Yozgat’ımız geliyor. STK ve kurumlarımızın zaman zaman başlattıkları kampanyalara da vatandaşlarımız büyük desteklerde bulunuyor. Bizde, bu anlamda zafer tanzim olarak enflasyonla mücadeleye bir nebze katkı sağlamak ve destek olma adına böyle bir indirim kampanyası başlattık. İlimizde diğer esnaflarımızdan da bu yönde indirim kampanyaları devam ediyor.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.