""

‘Engelsiz cami buluşması’ « Yeniufuk Gazetesi

7 Mayıs 2024 - 16:07

‘Engelsiz cami buluşması’

Yozgat İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Engelsiz cami buluşması” programı Abdulhamithan Camide gerçekleştirildi.

‘Engelsiz cami buluşması’
Son Güncelleme :

27 Haziran 2022 - 16:47

Yozgat İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Engelsiz cami buluşması” programı Abdulhamithan Camide gerçekleştirildi.
Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan program İl Müftü Yardımcısı Mustafa Balcıoğlu’nun sohbeti ile devam etti. Programda ayrıca İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Mehmet Taşçı, engellilere yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Program Kur’anı Kerim Tilaveti, sohbet ve yapılan duanın ardından son buldu.
Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı, engelli bireylerin cami hizmetlerinden daha çok istifade etmesini sağlamak amacıyla “Engelsiz Cami- Engelsiz İbadet” projesini yürütülüyor. Bu çerçevede toplumun önemli bir kesimini teşkil eden engelli bireylerin de caminin manevi ikliminde buluşmalarını sağlamak, engelliler arasında konuşmayı temin-etmek ve onları sosyal ortamlarda daha fazla görünür kılmak için engellilere yönelik “Engelsiz Cami Buluşması’’ programının dördüncüsünü Abdulhamithan Caminde geçekleştirdik.” Nazife EKİCİ

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.