""

Eranıl’a teşekkür belgesi « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 07:51

Eranıl’a teşekkür belgesi

Kocaeli’nde gazetecilik yapan hemşerimiz
gazeteci-yazar Mustafa Eranıl’a bir ödül de Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’dan geldi.

Eranıl’a teşekkür belgesi
Son Güncelleme :

25 Nisan 2024 - 18:03

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde, deprem bölgesine giderek depremzedelere destek olan; onların yardımına koşan hemşerimiz gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl’a, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ‘Teşekkür Belgesi’ vererek onurlandırdı.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz tarafından imzalanıp Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar tarafından takdim edilen teşekkür belgesinde, “Deprem bölgesine yönelik ‘Zenginlik Ancak Vermekle Olur’ bilinci ile yapmış olduğunuz destek ve katkılarınızı çok değerli buluyor, Devletimiz ve Aziz Milletimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadesi yer aldı.
Körfez Ticaret Odası’nda düzenlenen programda teşekkür belgesini Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar’ın elinden alan hemşerimiz Mustafa Eranıl ise, “Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. Türk Milleti olarak seferber olarak depremzedelere yardımcı olduk. Bizde onlardan biriydik. Değerli valimize teşekkür ederim” dedi. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.