""

Erdoğan: Yol arkadaşımı feda edemem « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:39

Erdoğan: Yol arkadaşımı feda edemem

Erdoğan: Yol arkadaşımı feda edemem
Son Güncelleme :

23 Ekim 2018 - 13:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Bekir Bozdağ’ın ‘Andımız’ açıklamasıyla ilgili sözleri için kullandığı ifadeleri sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, Bozdağ için, ‘Yol arkadaşımı feda edemem.  Kusura bakma benim bakanımın arkasında tamamen bizler varız. ‘ dedi. ERDOĞAN’IN SÖZLERİ BOZDAĞ’I DUYGULANDIRDI

Erdoğan’ın, kendisi ile ilgili yaptığı konuşma Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’ı duygulandırdı. Erdoğan’ın konuşması esnasında Bozdağ, duygulanarak gözyaşı döktü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ‘ittifak’ ve ‘andımız’ ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan, Bekir Bozdağ’ın paylaşımlarını eleştiren Bahçeli’ye yanıt vererek şunları söyledi:  “Bu ifadeleri bir genel başkana yakıştıramadım. Kusura bakma benim bakanımın arkasında tamamen bizler varız. Buna yol arkadaşımı feda edemem, bunu bilin. Benim yol arkadaşımın ırkçılıkla alakası yoktur. Kökeni Kürt olabilir. Niye hedef saptırıyorsunuz? Üstelik bu bakanımızın ne hizmetler yaptığının en yakın şahidi bizleriz. Hiçbir arkadaşımızın hakarete uğramsına tehdit edilmesine göz yumamayız.”

Bahçeli’nin ‘ittifak bitti’ sözlerine ise Erdoğan, “Saygı duyarız. Söyleyeceğimiz tek şey madem ki biz yerel seçimlerde kendi yolumuza gidiyoruz diyorlar, biz de ‘herkes kendi yoluna’ deriz.”ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.