""

Eroğlu’ndan Başkan Arslan ve Başhekim Demir’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 04:08

Eroğlu’ndan Başkan Arslan ve Başhekim Demir’e ziyaret

Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yerköy Belediye Başkanı Av Fatih Arslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Eroğlu’ndan Başkan Arslan  ve Başhekim Demir’e ziyaret
Son Güncelleme :

26 Nisan 2024 - 17:56

Başkan Arslan’la bir süre sohbet eden Başkan Eroğlu, Belediye Başkanı Fatih Arslan’ın ilçeye güzel ve kalıcı hizmetler yapacağına inancının tam olduğunu ifade etti.
Başkan Arslan’da ziyaretlerinden dolayı Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Eroğlu ve yönetimine teşekkür etti.
Daha sonra Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Eroğlu, Hastane Başhekimi Uz Dr. Ali Demir’e, hastanelerinin ilçeye ve bölgeye hayırlı olması dileklerinde bulundu. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Ali Demir’e ve sağlık çalışanlarına başarılar dileyen Eroğlu, sağlık çalışanlarını da ziyaret ederek, sağlık hizmetlerindeki önemli rolünü takdir ettiğini ifade etti.
Hastane Başhekimi Uz. Dr. Ali Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti./ Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.