""

Eski Rektör Prof. Dr. Karadağ Yozgat’ta kalma kararı aldı « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 05:03

Eski Rektör Prof. Dr. Karadağ Yozgat’ta kalma kararı aldı

Yozgat Bozok Üniversitesi’nin eski Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, 4 yıl süren rektörlük görevinin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne dönmeyerek Bozok Üniversitesi’nde kalmaya karar verdi.

Eski Rektör Prof. Dr. Karadağ Yozgat’ta kalma kararı aldı
Son Güncelleme :

18 Aralık 2023 - 18:20

Karadağ, rektörlük görevi sona erdikten sonra Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ne yazdığı bir dilekçe ile Yozgat’ta kalma talebinde bulundu. Talebi olumlu karşılanan Karadağ, Bozok Üniversitesi tarafından Kenevir Enstitüsü’ne görevlendirildi.
Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a Yozgat Diş Hekimliği Fakültesi binasında bir oda tahsis edildi. Yozgat’ta kalmayı tercih eden Karadağ, burada akademik çalışmalarına devam edecek.
Yozgat’ta 2006 yılında kurulan Bozok Üniversitesinde Prof. Karadağ’dan önce 3 Rektör görev yapmıştı. YOBÜ Rektörlerinden Prof. Dr. İnci Varinli, Prof. Dr. Tamer Uçar ve Prof. Dr. Salih Karacabey Yozgat’ta görevlerini tamamladıktan sonra daha önce görev yaptıkları üniversitelerdeki kadrolarına dönmüşlerdi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.