""

Esnaflardan ‘dolarını bozdur’ kampanyasına destek « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 12:41

Esnaflardan ‘dolarını bozdur’ kampanyasına destek

Dolarını bozdur kampanyası yurt genelinde çığ gibi Yozgat’ta da büyük destek görüyor.

Esnaflardan ‘dolarını bozdur’  kampanyasına destek
Son Güncelleme :

07 Aralık 2016 - 7:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı, “Son günlerde hani bir döviz meselesi çıkardılar. Gelsin parasını TL’ye dönüştürsün. Türk Lirası değer kazansın, altın değer kazansın. Ne lüzum var gideceğiz dövize değer kazandıracağız.” açıklamaları ile birlikte Yozgatlı esnaf ve vatandaşlarda dolara karşı başlattıkları kampanyalarla destek oluyor.
Yozgat 100. Yıl Sanayi Sitesinde uzun yıllar oto elektrik üzerine faaliyetini sürdüren İsmail Bekdemir, iş yerine astığı “200 dolar bozduran vatandaşın araç bakımı bedava” yazılı dövizle kampanyaya destek veriyor.
Bekdemir, “Ülkemizde doların son bir aydır yükselmesi ekonomimizi elbette olumsuz yönde etkileyecektir. Bu durumu fark eden Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile vatandaşlarımızı yastık altındaki dövizlerini Türk lirasına çevirmesi çağrısında bulundu. 15 Temmuz FETÖ darbesinde emellerine ulaşamayan iç ve dış güçler bu seferde ekonomi üzerinden ülkemizi sıkıntıya düşürmeye çalışıyor. Buna hep birlikte dur demeliyiz. Bende kendimce böyle bir kampanya başalatarak vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı davranmasına dikkat çekmek istedim. 200 dolar bozduran vatandaşımızın aracının bakımını bedava yapacağım. Bu sabah kampanyamızı fark eden öğrenci taşıt servisi sahibi Faruk Susam 500 dolar bozdurmuş ve fişini göstererek aracın bakımını yaptırmak istedi. Bizde memnuniyetle Faruk Beyin aracının bakımını bedava yaptık. Ben ayrıca Faruk Susam’a da göstermiş olduğu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. İlde bir şapkacı esnafı da başlattığı kampanya ile 400 dolar bozduran vatandaşa bedava şapka hediye etmesi ile kampanyaya destek oluyor. Şehrin en işlek caddesi olan Lise Caddesinde de esnafların iş yerlerinin camına astıkları Dolarını bozdur hediyeleri götür kampanyaları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına destek oluyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.