""

Esnaflardan örnek davranış « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:40

Esnaflardan örnek davranış

Yozgat’ta Un Pazarında esnaflık yapan vatandaş komşu esnafla birlikte her sabah iş yeri ve önündeki meydanı süpürerek örnek davranış sergiliyor.

Esnaflardan örnek davranış
Son Güncelleme :

26 Ekim 2017 - 10:15

Yozgat’ta Un Pazarında esnaflık yapan vatandaş komşu esnafla birlikte her sabah iş yeri ve önündeki meydanı süpürerek örnek davranış sergiliyor.
Züccaciye üzerine yaklaşık 30 yıldır faaliyetini sürdüren Osman Erkoç, her sabah eline aldığı süpürgesi ile komşu esnafla birlikte önce iş yeri önlerini daha sonra kuşların yem yediği küçük meydanı da süpürerek vatandaşların takdirini topluyor.
Erkoç,”Temizlik imandandır. Herkes kendi temizliğini kendisi yapması gerekir. Bu hepimizin için bir sorumluluktur. Eğer biz kendi iş yeri önünü temiz tutarsak, vatandaşlarda yedikleri yiyeceklerin atıklarını, kabuklarını yerlere değil de çöp kutularına atmaları belediyemiz temizlik işçilerinin de işini kolaylaştırır. Önümüz kış şimdi temizlik işçilerinin işleri iki kata daha fazla olacak. Biz kendi işyeri ve çevresini temiz tuttuğumuzu düşünürsek o temizlik işçileri de işlerini kolaylaştırmış oluruz.”diye konuştu.
Komşu esnaflarda aynı ifadeleri kullanarak, toplum olarak herkesin başta kendisine, ailesine ve çevresine karşı sorumlu olduklarını belirterek, çevre temizliğine özen gösterilmesi gerektiğini ifade ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.