""

ESOB’dan teröre lanet « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 20:04

ESOB’dan teröre lanet

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Latif Altın, tüm oda başkanları adına yaptığı açıklamada ülke genelinde yaşanan terör saldırılarını kınayarak teröre karşı tepki göstermek ve şehitleri anmak için bir arada olduklarını söyledi.

ESOB’dan teröre lanet
Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 7:00

ESOB binasında gerçekleştirilen programda, yaşanan terör olaylarını lanetleyen Başkan Altın, tüm oda başkanları adına yaptığı açıklamada teröre karşı tek vücut olduklarını söyledi. Başkan Altın, tüm oda başkanları adına yaptığı açıklamada, “Bir araya gelme nedenimiz, ülkemizde son günlerde meydana gelen terör olaylarıdır. 13 ilçe ve merkezde bulunan tüm oda başkanlarımızla ülkemize düzenlenen saldırılara karşı tek vücut durduğumuzu duyurmak istiyoruz. Yapılan saldırılar kimden ve nereden gelirse gelsin, her zaman olduğu gibi Türk esnafı da saldırılara karşı çıkmıştır. Bir kalkışma girişiminde Türk esnafı kepenklerini hiç kapatmamıştır. Canlarını ortaya koyarak 24 saat nöbet tutmuşlardır. Bundan sonra da nöbet tutmaya devam edeceklerdir. Bugün de aynı duyarlılıkla bir aradayız. Bugün birlik günüdür. Biz başka milletlere benzemeyiz. Ülkemiz kuşatma altında. Biz esnaflar olarak her zaman devletimizin, milletimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Canımız çok yanıyor ama canımızın yanması, korkuyoruz anlamına gelmiyor. Bu acılar bizi birleştiriyor ve bütünleştiriyor. Hepimizin başı sağ olsun ülkemizin başı sağ olsun.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.