""

ESOB’dan Vali Çakır’a hayırlı olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:29

ESOB’dan Vali Çakır’a hayırlı olsun ziyareti

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Latif Altın, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Vali Kadir Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ESOB’dan Vali Çakır’a hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

17 Kasım 2018 - 7:00

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Latif Altın, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Vali Kadir Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Altın, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Vali Çakır’ın Kırşehirli olması dolayısıyla Yozgat’ın sosyal ve kültürel durumunu çok iyi bildiğini belirterek, “Öncelikle Sayın Valimize görevinde başarılar diliyorum. Sayın Valimizin şehrimizin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik önemli çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Bu vesile ile valilik görevinin tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Vali Kadir Çakır’da ziyaretlerinden dolayı ESOB Başkanı Latıf Altın ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.