""

Ev hanımlarından Çukurca’daki askerlere pasta ve sarma « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:49

Ev hanımlarından Çukurca’daki askerlere pasta ve sarma

Yozgatlı bir grup ev hanımı hazırladıkları pasta, börek ve sarmaları kargo ile Hakkari’nin Çukurca İlçesi 2. Hudut Tugayında görev yapan askerlere gönderdi.

Ev hanımlarından Çukurca’daki  askerlere pasta ve sarma
Son Güncelleme :

27 Şubat 2017 - 7:00

Yozgatlı ev hanımları, vatanın bölünmez bütünlüğü için canları pahasına PKK terör örgütü ile mücadele eden askerlerin; ailesinden, sevenlerinden uzakta karlı dağlarda, yazın ise kavurucu sıcaklara aldırış etmeden mücadele ettiğini belirterek, kendilerinin de komşuları ile bir araya gelerek hazırladıkları yiyecekleri kargo ile Hakkari Çukurca 2. Hudut Tugayı üst bölgesinde görev yapan Mehmetçiğe gönderdiklerini ifade etti.
Zeynep Arslan, isimli ev hanımı, oğlunun da 3 yıl önce vatani görevini Şırnak’ta yaptığını belirterek, orada görev yapan askerlerin ev yemeklerine hasret kaldığını söyledi. Arslan, “Askerler ve polisimiz bizim için, ülkemiz için vatanın bölünmez bütünlüğü için zor şartlarda görev yapıyorlar. Benim oğlumda 3 yıl önce Şırnak’ta vatani görevini yaptı. Her gece dua ediyordum. Şimdi de yine orada ve Suriye El Bab’ta vatan için teröristlerle mücadele eden askerlerimiz için dua ediyoruz. Komşularımızla düşündük ve askerlerimiz için pasta, börek ve sarma hazırlayarak kargoyla Çukurca’ya gönderdik.. Bizler rahatça yaşantımızı idame ettiriyorsak onlara borçluyuz ve ne yapsak o askerlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Afiyetle yesinler.”diye konuştu.
Diğer kadınlarda benzer ifadeler kullanarak, bu tür ikramlara bundan sonrada devam edeceklerini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.