""

Federasyon Başkanı Yılmaz’dan Gazetemiz Yeniufuk’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 00:20

Federasyon Başkanı Yılmaz’dan Gazetemiz Yeniufuk’a ziyaret

Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı H. Ahmet Yılmaz beraberinde Federasyon Başkan Yardımcısı, Ali Doğan, Bursa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Serhat Baran, İşadamları, Necati Aydoğan, Uğur Akkaya, Erdoğan Şahin, Şeref Duman, Yozgatlı İşadamı Zekeriya Gündüz ve Sedat Sefa Yılmaz eşliğinde gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Yılmaz’dan  Gazetemiz Yeniufuk’a ziyaret
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2017 - 8:31

Ziyarette Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak’la Yozgat üzerine sohbet eden Federasyon Genel Başkanı H. Ahmet Yılmaz ve işadamları şehrin kalkınması ve gelişmesine yönelik her türlü destek ve katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.
Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı H. Ahmet Yılmaz, Yozgatlılar olarak bu hafta sonu kentte Valilik öncülüğünde düzenlenen işadamları toplantısını önemsediklerini ifade etti. Yılmaz, “Bu tür toplantıları gerçekten önemsiyoruz. Valiliğimize böyle bir organize gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyoruz. Gurbette yaşayan onlarca işadamı hemşerimiz inanıyorum ki kendi memleketlerine yapılacak bir yatırımda mutlaka öncülük edeceklerdir. “İltifat marifete tabidir” atasözünden de anlaşılacağı üzeri hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız ve yatırımcılarımıza hak ettiği değeri gerek bürokrasi gerekse diğer etkenler anlamında göstermeliyiz. Ayrıca bu etkinliğin bununla sınırlandırılmaması iler ki günlerde tekrar geniş kapsamlı bir araya gelinerek neler yapılması konusunda uygulamalara dönük projeleri hayata geçirmeliyiz.”dedi.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı H. Ahmet Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Yılmaz ve beraberindekiler Yeniufuk Gazetesi ziyaretinin ardından Hayri İnal Konağı ve Tarihi Çapanoğlu Büyük Camiyi ziyaret ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.