""

Festival Mümin Sarıkaya konseri ile sona erdi « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 16:25

Festival Mümin Sarıkaya konseri ile sona erdi

Bozok Üniversitesi 2021-2022 Öğretim yılı “Mezuniyet Töreni ve YOBÜ Festival” etkinlikleri Mümin Sarıkaya konseri ile sona erdi.

Festival Mümin Sarıkaya  konseri ile sona erdi
Son Güncelleme :

16 Haziran 2022 - 17:17

Bozok Üniversitesi 2021-2022 Öğretim yılı “Mezuniyet Töreni ve YOBÜ Festival” etkinlikleri Mümin Sarıkaya konseri ile sona erdi.
Üniversite “YOBÜ Festivali” etkinliklerinin kapanış gecesinde Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Mümin Sarıkaya sahne aldı.
Bu yıl 13 -15 Haziran tarihleri arasında, bir dizi etkinlikle kutlanan “YOBÜ Festivali” nin son gününde sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Mümin Sarıkaya, verdiği muhteşem konserle unutulmaz bir gece yaşattı.
Sesi, farklı yorumu ile sevilen şarkılarını seslendiren Sarıkaya’yı dinleyen öğrenciler, birbirinden güzel şarkılara eşlik ederek gönüllerince doyasıya eğlendi.
Konser sonrası Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. Uğur Kölemen günün ansına sanatçı Mümin Sarıkaya’ya hediye takdim etti. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.