""

FETÖ mensubu 7 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:55

FETÖ mensubu 7 kişi tutuklandı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 14 kişiden 7’si tutuklandı.

FETÖ mensubu 7 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

14 Aralık 2016 - 7:00

Yaklaşık 3 hafta önce Adıyaman merkezli Ankara, Balıkesir, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Malatya, Mardin, Mersin, Siirt, Şanlıurfa ve Yozgat illerinde operasyon yapılmıştı. Operasyonda 5 muvazzaf asker, 6 askeri öğrenci, 2 iş adamı olmak üzere 31 kişi gözaltına alınmış ve bu şahıslardan 17’si daha önce adliyeye sevk edilmişti. 17 kişiden 4’ü mahkeme tarafından tutuklanmıştı.
Polis ekipleri tarafından sorgulamaları tamamlanan diğer 14 şahıs adliyeye sevk edildi. Şahıslardan F.K., H.Ç., O.K., M.A., M.K., O.D., N.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 7 kişi ise denetimli serbestlik kapsamında salıverildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.