""

FETÖ operasyonunda 2 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:35

FETÖ operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, FETÖ/PDY operasyonları kapsamında terör örgütü ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve terör örgütleri mensuplarınca kullanılan BYLOCK isimli şifreli haberleşme programı kullandıkları tespit edilen O.K. ve N.D. isimli şüphelileri gözaltına aldı.

FETÖ operasyonunda  2 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

13 Ocak 2017 - 7:00

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında gözaltı kararı bulunan ve 25 Ağustos 2016 tarihinde çıkarılmış oldukları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılan O.K. ve N.D. isimli şahısların FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca kullanılan BYLOCK isimli şifreli haberleşme programını kullandıkları tespit edilmesi üzerine, Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatına istinaden gözaltına alınmış olup, alınan ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Yozgat Kapalı Cezaevine teslim edilmişlerdir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.