""

FETÖ Operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 15:04

FETÖ Operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede FETÖ/PDY terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı.

FETÖ Operasyonunda   9 kişi gözaltına alındı
Son Güncelleme :

26 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat Valiliğinden yapılan açıklamada, Yerköy’de FETÖ/PDY üyesi olduğu değerlendirilen 4 öğretmen, 1 hemşire, 1 emniyet müdürü, 1 polis memuru, öğrenci yurdunda çalışan 1 kişi ve 1 ev hanımı olmak üzere toplam 9 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.Soruşturmalar devam ediyor.
Öte yandan bir başka FETÖ/PDY operasyonunda terör örgütü ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve öğretmen oldukları tespit edilen M.G ve M.H isimle şüpheliler Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.