""

FETÖ operasyonunda Bylock’tan 2 tutuklama « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 16:23

FETÖ operasyonunda Bylock’tan 2 tutuklama

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PYD operasyonu kapsamında gözaltına alınanan ve örgütün haberleşme programı olan Bylock, kullandıkları tespit edilen 14 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FETÖ operasyonunda  Bylock’tan 2 tutuklama
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2017 - 7:00

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlimizdeki “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üye Olma” suçundan veFETÖ/PDY Terör Örgütü Üyeleri/Destekçileri tarafından kullanıldığı değerlendirilen örgütün kriptolu haberleşme programı BYLOCK isimli programın kullanıcıları olduğu tespit edilen şahıslara yönelik 24/07/2017 günü saat:08.00 itibariyle yapılan eş zamanlı düzenlenen operasyon ile ilgili olarak; Adli makamlara sevk edilen İ.Ç., H.B. isimli 2 şahıs tutuklanmış, M.İ.Ç., M.A.E., B.T., B.E., İ.N.T., H.S., B.A., E.Ö., F.D. isimli 9 şahıs adli kontrol kararıyla serbest bırakılmış, M.A., F.T., L.Y. isimli 3 şahıs Savcılık kararıyla serbest bırakılmış, firari olan Y.Ç., D.K., H.Ş.İ. isimli 3 şahısla ilgili olarak yakalama çalışmaları devam etmektedir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.