""

FETÖ soruşturmasında 2 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 04:23

FETÖ soruşturmasında 2 kişi tutuklandı

Yozgat’ta Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 2 kişi tutuklandı.

FETÖ soruşturmasında 2 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada “Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce daha önceden haklarında FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu için gözaltında bulunan 8 milli eğitim mensubundan 6’sı 22.11.2016 tarihinde adliyeye sevk edilmiş olup, bunlardan M.A. ve Y.D. tutuklanmış, S.M., M.İ., F.A. ve S.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Ayrıca, hakkında yakalama kararı bulunan emniyet mensubu Ö.K. 22.11.2016 tarihinde çıkarılmış olduğu mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.