""

FETÖ’den 7 eski emniyet mensubu tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:39

FETÖ’den 7 eski emniyet mensubu tutuklandı

Yozgat’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ByLock’u kullandıkları tespit edilen 17 eski emniyet mensubundan 7’si tutuklandı.

FETÖ’den 7 eski emniyet  mensubu tutuklandı
Son Güncelleme :

08 Mart 2017 - 7:00

Yozgat merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 17 eski polis, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Hakim karşısına çıkan zanlılardan bir 4. sınıf emniyet müdürü, bir komiser, 5 polis memuru olmak üzere 7 kişi tutuklanırken, 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yozgat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin koordinesinde yürütülen operasyonda, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock’u kullandığı belirlenen 2 eski 4. sınıf emniyet müdürü, 3 komiser, 4 komiser yardımcısı ve 8 polis, Yozgat, Ankara, Çorum, Giresun, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Sivas ve Tokat’ta gözaltına alınarak Yozgat’a getirilmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.